HjemTjenester

Betongarbeider

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Kontakt oss i dag også finner vi en løsning på ditt neste prosjekt.
Bestill befaring
Betongarbeider

Betongarbeid er fundamentet på alle byggeprosjekter – det krever nøye og grundig planlegging.

Betongarbeidet er som regel det arbeidet som står lengst i en byggeprosess og da må man være sikker på at dette blir gjort riktig. Ved å ansette en dyktig entreprenør sikrer du at arbeidet blir gjort nøye slik at konstruksjonen varer i lang tid.

Vi utfører alt av betongarbeider

  • Grunnmurer
  • Støttemurer
  • Ringmurer
  • Trapper
  • Gulvstøp

Vi hjelper deg fra start til slutt

Å bygge for eksempel en ny grunnmur kan møte på komplikasjoner i henhold til tomten det skal bygges på – i enkelte tilfeller kan det kreve sprenging, masseutskiftning eller støttemurer for å kunne utføre arbeidet. Vi hjelper til med hele prosessen, samt rydder og kjører alt bort når vi er ferdig.

Har du skadet betong?

Vi påtar oss også oppdrag i betongrehabilitering. Ved skader i betong er det viktig at man håndterer det så raskt som mulig for å unngå større og mer kostbare problemer senere.

Vi har dyktige fagpersoner som har lang erfaring med betongrehabilitering og som sørger for konstruksjonen varer i lang tid.

Velg kvalifiserte fagpersoner

Å jobbe med betongarbeid og forskalinger er en delikat oppgave som krever kompetanse – dette er ikke arbeid som burde utføres av ukvalifiserte personer. Våre ansatte har mesterbrev (få kvalifikasjonene deres)

Andre tjenester

Entreprenørtjenester

Entreprenørtjenester

Vi har et godt og kompetent team bestående av dyktige fagpersoner som erfaring og mesterbrev i det meste innenfor entreprenørtjenester. Vi påtar oss både små og store prosjekter, i hele Oslo og omegn.

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Har du kjøpt en eldre bolig som du ønsker å få tilbake i sin opprinnelige prakt? Da er det spesielt viktig å bruke erfarne fagpersoner som har lang erfaring med eldre håndverk og byggeteknikk.

Ombygging

Ombygging

Det er mange god grunner til å gjøre en ombygging av huset – både utvendig og innvendig. For noen handler det om mer funksjonalitet som å bygge en bedre planløsning, mens for andre kan det handle om estetikk.

Innredning

Innredning

Når man skal innrede et rom er det viktig å tenke på behov, så vel som estetikk. Det kan være trepanelet på den nye kjøkkenøyen din eller den nye skapløsningen din på soverommet.

Tilbygg

Tilbygg

Med en stadig økning i boligpriser i Oslo er det mange som ønsker å utvide eksisterende bolig. Det har vist seg å være en god investering for mange hvis det blir gjort riktig.

Påbygg

Påbygg

Hvis man har behov for mer plass, men ikke ønsker å flytte, er påbygg en smart løsning. Det kan dog være en tungvint prosess som inkluderer søknader som må godkjennes av kommunen.

Nybygg

Nybygg

Nybygg er en av våre spesialiteter – når du skal bygge et nytt bygg er det viktig å velge en leverandør som vet hva de gjør og som har lokal tilhørighet.