HjemTjenester

Nybygg

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Kontakt oss i dag også finner vi en løsning på ditt neste prosjekt.
Bestill befaring
Nybygg

Nybygg er en av våre spesialiteter – når du skal bygge et nytt bygg er det viktig å velge en leverandør som vet hva de gjør og som har lokal tilhørighet.

Ved å kjøpe en ny bolig er du med å forme drømmehjemmet ditt helt fra begynnelsen. Dine farger, materialvalg, innredning, design og planløsninger. Det er ditt. Du har vært med på å lage noe som er helt perfekt for deg. Når alt er ferdig er det bare å flytte rett inn – du trenger ikke å tenke på hvilke småprosjekter som skal gjøres – du kan rett og slett bare nyte ditt nye hjem.


Vi leverer følgende nybygg:

  • Private nybygg


Å bygge en ny bolig kommer også med en rekke fordeler

Du slipper uforutsette kostnader

Veldig mange i Oslo låner maksgrensen og ved kjøp av gammel bolig får de fleste sjokk når de ser kostnadene.

Når Boliglånforskiften kom i januar 2016 ble det vanskeligere å betjene lånet sitt, samtidig som man pusser opp. For mange betydde dette at de måtte utsette oppussingsprosjektene sine og gjøre dem over flere år.

Ved kjøp av nybygg har du en ekstra trygghet gjennom Bustadoppføringslova – gjennom denne loven får du blant annet en garanti på 5% av kjøpesummen i 5 år etter overtagelse hvis det oppstår feil eller mangler ved en ny bolig, samt at du har 5 års reklamasjonsrett. I tillegg betaler du kun 2,5% i dokumentavgift av tomteverdien, i stedet for hele kjøpesummen av boligen som man vanligvis gjør ved kjøp av brukt bolig.

Du slipper også vedlikehold av bolig. Det er også bedre isolert som gir mye lavere energikostnader. Som oftest tar det 10 år før man må gjøre en oppussing, noe som betyr at man har en god forutsigbarhet når det gjelder utgifter.

Med andre ord sparer du en haug av penger ved kjøp av ny bolig kontra en brukt bolig.

Du får bedre tid

Ved kjøp av ny bolig får du ekstra god tid til salg av egen bolig og kan forberede flytteprosessen i god tid.

Hvorfor velge en leverandør med lokal tilhørighet?

Grunnen til at man bør velge en lokal leverandør er at Oslo ikke er som alle andre byer i Norge. Å bygge nye bygg i Oslo kan by på uforutsette utfordringer som for eksempel trær det ikke er lov til å kutte ned eller berg som det ikke er lov til å sprenge – eller at naboen har en klausul som gjør det umulig for deg å sette opp et nytt bygg.

Vi har mange års erfaring med å bygge nybygg i Oslo og bistår deg hele veien slik at det blir en ryddig prosess uten problemer.

Andre tjenester

Entreprenørtjenester

Entreprenørtjenester

Vi har et godt og kompetent team bestående av dyktige fagpersoner som erfaring og mesterbrev i det meste innenfor entreprenørtjenester. Vi påtar oss både små og store prosjekter, i hele Oslo og omegn.

Betongarbeider

Betongarbeider

Betongarbeid er fundamentet på alle byggeprosjekter – det krever nøye og grundig planlegging.

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Har du kjøpt en eldre bolig som du ønsker å få tilbake i sin opprinnelige prakt? Da er det spesielt viktig å bruke erfarne fagpersoner som har lang erfaring med eldre håndverk og byggeteknikk.

Ombygging

Ombygging

Det er mange god grunner til å gjøre en ombygging av huset – både utvendig og innvendig. For noen handler det om mer funksjonalitet som å bygge en bedre planløsning, mens for andre kan det handle om estetikk.

Innredning

Innredning

Når man skal innrede et rom er det viktig å tenke på behov, så vel som estetikk. Det kan være trepanelet på den nye kjøkkenøyen din eller den nye skapløsningen din på soverommet.

Tilbygg

Tilbygg

Med en stadig økning i boligpriser i Oslo er det mange som ønsker å utvide eksisterende bolig. Det har vist seg å være en god investering for mange hvis det blir gjort riktig.

Påbygg

Påbygg

Hvis man har behov for mer plass, men ikke ønsker å flytte, er påbygg en smart løsning. Det kan dog være en tungvint prosess som inkluderer søknader som må godkjennes av kommunen.