HjemTjenester

Innredning

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Kontakt oss i dag også finner vi en løsning på ditt neste prosjekt.
Bestill befaring
Innredning

Trenger du hjelp med innredning av ditt nye hjem eller ønsker å pusse opp et eksisterende rom?

Våre ansatte er høyt kompetente fagpersoner som kan hjelpe til med alt fra det mest grunnleggende til bygging av møbler.

Når man skal innrede et rom er det viktig å tenke på behov, så vel som estetikk. Det kan være trepanelet på den nye kjøkkenøyen din eller den nye skapløsningen din på soverommet.

Vi leverer skreddersydde løsninger tilpasset hver kunde og kan bistå med:

  • Produksjon av ønsket materiell
  • Produksjon av møbler
  • Legging av panel og overflater
  • Legging av gulv, vegger og lister

Kvalitet i førersete

Når man skal innrede et rom må kvalitet være i førersetet. Avhengig av innredningens funksjon må man tenke på hvor ofte det blir brukt. Eksempelvis hvis man skal ha nye skapdører på kjøkkenet, hvor mange ganger daglig blir dørene åpnet? Eller hvis dere skal ha en ny kjøkkenbenk hvor ofte lages det mat på benken? Alt dette burde være med å avgjøre materialet som blir valgt. Det skal tåle å bli brukt.

Kreative løsninger

Selv om man har et lite rom, betyr ikke det at man ikke kan skape plass. Ved bruk av litt kreativitet kan man skape mye mer rom og gjøre rommet mer funksjonelt. Vi har lang erfaring med å lage unike innredninger som kan være med på å forvandle rommet ditt.

Andre tjenester

Entreprenørtjenester

Entreprenørtjenester

Vi har et godt og kompetent team bestående av dyktige fagpersoner som erfaring og mesterbrev i det meste innenfor entreprenørtjenester. Vi påtar oss både små og store prosjekter, i hele Oslo og omegn.

Betongarbeider

Betongarbeider

Betongarbeid er fundamentet på alle byggeprosjekter – det krever nøye og grundig planlegging.

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Har du kjøpt en eldre bolig som du ønsker å få tilbake i sin opprinnelige prakt? Da er det spesielt viktig å bruke erfarne fagpersoner som har lang erfaring med eldre håndverk og byggeteknikk.

Ombygging

Ombygging

Det er mange god grunner til å gjøre en ombygging av huset – både utvendig og innvendig. For noen handler det om mer funksjonalitet som å bygge en bedre planløsning, mens for andre kan det handle om estetikk.

Tilbygg

Tilbygg

Med en stadig økning i boligpriser i Oslo er det mange som ønsker å utvide eksisterende bolig. Det har vist seg å være en god investering for mange hvis det blir gjort riktig.

Påbygg

Påbygg

Hvis man har behov for mer plass, men ikke ønsker å flytte, er påbygg en smart løsning. Det kan dog være en tungvint prosess som inkluderer søknader som må godkjennes av kommunen.

Nybygg

Nybygg

Nybygg er en av våre spesialiteter – når du skal bygge et nytt bygg er det viktig å velge en leverandør som vet hva de gjør og som har lokal tilhørighet.