HjemTjenester

Entreprenørtjenester

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Kontakt oss i dag også finner vi en løsning på ditt neste prosjekt.
Bestill befaring
Entreprenørtjenester

Vi har et godt og kompetent team bestående av dyktige fagpersoner som erfaring og mesterbrev i det meste innenfor entreprenørtjenester.

Vi påtar oss både små og store prosjekter, i hele Oslo og omegn.

Gravearbeid

Graving er et omfattende arbeid som innebærer en del risiko. Derfor er det viktig at det håndteres av fagpersoner med lang erfaring. Vi utfører følgende graveoppdrag:

  • Tomtegraving
  • Drenering
  • Vannlekkasjer og avløp
  • Graving for asfaltering
  • Kabelgraving

Gravearbeid kan kreve tillatelser fra kommunen. Det er viktig at du søker om gravetillatelse før du ansetter en entreprenør til å utføre jobben.

Asfaltering og vedlikehold

Trenger du en ny vei eller ønsker reparasjon av hull og skader i eksisterende asfalt? Uansett hva du trenger, er det viktig å velge riktig type asfalt for oppdraget – hvis det blir gjort riktig kan et asfaltbelegg ha en levetid på 15 til 20 år eller mer. Vi utfører følgende asfalteringsoppdrag:

  • Asfaltering av gårdsplasser og innkjørsler
  • Asfaltering av parkeringsplasser
  • Asfalterings av fortau- gang- og sykkelsti

I tillegg utfører reparasjoner og vedlikehold av eksisterende asfaltbelegg.

Andre tjenester

Betongarbeider

Betongarbeider

Betongarbeid er fundamentet på alle byggeprosjekter – det krever nøye og grundig planlegging.

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Har du kjøpt en eldre bolig som du ønsker å få tilbake i sin opprinnelige prakt? Da er det spesielt viktig å bruke erfarne fagpersoner som har lang erfaring med eldre håndverk og byggeteknikk.

Ombygging

Ombygging

Det er mange god grunner til å gjøre en ombygging av huset – både utvendig og innvendig. For noen handler det om mer funksjonalitet som å bygge en bedre planløsning, mens for andre kan det handle om estetikk.

Innredning

Innredning

Når man skal innrede et rom er det viktig å tenke på behov, så vel som estetikk. Det kan være trepanelet på den nye kjøkkenøyen din eller den nye skapløsningen din på soverommet.

Tilbygg

Tilbygg

Med en stadig økning i boligpriser i Oslo er det mange som ønsker å utvide eksisterende bolig. Det har vist seg å være en god investering for mange hvis det blir gjort riktig.

Påbygg

Påbygg

Hvis man har behov for mer plass, men ikke ønsker å flytte, er påbygg en smart løsning. Det kan dog være en tungvint prosess som inkluderer søknader som må godkjennes av kommunen.

Nybygg

Nybygg

Nybygg er en av våre spesialiteter – når du skal bygge et nytt bygg er det viktig å velge en leverandør som vet hva de gjør og som har lokal tilhørighet.